Drum & Bass Break Trip - Dworak Fil White Payrex R

Datum: pátek 17.11.2017
Start: 21:00
Vstup: do 21:00 - ZDARMA, pak 30,- Kč

 

Párty plná Drum and Bassu a podobných stylů. Klasika, která neomrzí. Kdo nebyl, tak ať přijde vyzkoušet :-). Tentokrát line-up sestavuje rezident Payrex.
DWORAK
Multižánrový dj , jehož hlavím stylem je dnb v různých podobách. od liquidu pres deep až po neuro. Hrani drum an bassu se věnuje od r 2004 takže rád zahraje i klasické pecky z desek. Svoje sety spíše improvizuje podle situace a reakce publika.
Payrex
Zakladatel hudebního večírku Break trip.
Hraje cca od roku 2007, preferuje hraní z vinilů popř. z CD playerů. Rád experimentuje s mixem a objevuje nové možnosti.
Fil White:
Muj oblíbený štÿl je techstep.. zůstávám i přes všemožné výdobytky moderních technologií vernej vinylu.. a za žádnou crew už nehraju, nemám na to kvůli rodině již tolik času.. ale ex- Trenikl sound crew 4ever
DJ Restalon se věnuje michání elektronické hudby cca od roku 2012.
Nejčastěji a také jeho velkou láskou je hraní žánru Drum and Bass, ale nebojí se jít vstříc a věnovat se i jiným stylům jako je Tech-House, PsyTrance a podobné záležitosti. Rád překvapuje a nesnáší opičení, tedy ohrávání těch stejných setů pořád dokola. DJe, kteří točí stejné nahrávky, považuje za lenochy. Každý set je pro něj výzva a vždy se snaží přijít s něčím novým a méně známým, co lidi rozpumpuje a nabije energií.
Zahrál si na akcích se jmény jako jsou například ARCHIE CANE /UK/, POTE /UK/, Z-CAT /UK/ a také PHIPLIP TBC
Vstup do 21:00 zdarma, pak 30 Kč.

 

Zpět na program

 

© 2008 Escape Klub Kuřim. Design by miji. Code by prasaac.